Jemný krém z arašidov najvyššej kvality z Argentíny vo ďalších variantoch s bielou čokoládou a tmavou belgickou čokoládou. Zero Butter neobsahuje žiadny pridaný cukor ani palmový olej. Obsahuje množstvo vitamínov a proteínov. Okrem proteínov obsahuje aj zdravé tuky - mononenasýtené a polynenasýtené omega-3 a omega-6 mastné kyseliny.
Vďaka vynikajúcej orieškovej chuti je Zero Butter zdravú alternatívou k bežným pochúťkam plných cukru a palmového oleja. Nič lepšie na palacinky alebo na kašu nenájdete.
- Bez lepku.
- Bez farbív.
- Bez konzervantov.
- Bez pridaného cukru.
- Vysoký obsah vlákniny.
- Bez palmového oleja či iných prímesí.
- Obsahuje belgickú čokoládu najvyššej kvality.
- Obsahuje arašidy najvyššej kvality pôvodom z Argentíny .
Výživové údaje | 100% arašidové v 100g | S bielou čokoládou v 100g | S tmavou čokoládou v 100 g |
Energetická hodnota (kJ) | 2402 | 2478 | 2463 |
Energetická hodnota (kcal) | 579 | 590 | 593 |
Tuky | 49,7 g | 45 g | 46 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 7,7 g | 9 g | 9 g |
Sacharidy | 21,3 g | 25 g | 20 g |
- z toho cukry | 4,9 g | 14 g | 8 g |
Vláknina | 8,4 g | 7 g | 8 g |
Bielkoviny | 24,4 g | 19 g | 20 g |
Soľ | 0 g | 0,06 g | 0 g |
Zloženie:
- 100% arašidy: arašidy 100%
- S tmavou čokoládou: arašidy 75%, čokoláda tmavá 25% (kakaová hmota, cukor, kakaové maslo , sójový lecitín, prírodný vanilkový extrakt)
- S bielou čokoládou: arašidy 75%, čokoláda biela 25% (cukor, kakaové maslo 30%, sušené mlieko plnotučné, sójový lecitín, prírodný vanilkový extrakt)
Upozornenie pre alergikov: obsahuje arašidy a výrobky z nich, sóju a výrobky z nej, možná krížová kontaminácia: suché škrupinové plody a výrobky z nich (mandle, lieskové a vlašské orechy, …)
Upozornenie na obale: Skladujte v suchu a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Teplota 15 - 30 ° C (Za špecifických podmienok so môže pri nižšej teplote ako 15 ° C zraziť kakaové maslo obsiahnuté v čokoláde (výkvet) - objavia so malé biele "bodky". Tento jav nemá vplyv na chuť ani trvanlivosť produktu a po zahriatí zmizne .) Prípadný sediment na povrchu nie je na závadu, jedná so o prirodzený jav. Pred konzumáciou premiešajte.