Proteín Gusto Oat and Whey With Fruits odporúčame ak:
- Máte radi lahodné, rýchle a ľahko pripraviteľné jedlo
- Nechcete sa vzdať vynikajúcich chuťou počas diéty
- Milujete moderná kuchyňa, kde môže byť zmes s vysokým obsahom bielkovín základnou surovinou pre veľa skvelých receptov
Hľadáte výživu plnou chuťou? Proteín Gusto je rad funkčných potravín s vysokým obsahom bielkovín bez pridaného cukru. Rad tiež ponúka niekoľko ďalších vynikajúcich produktov, ktoré sú jednoduché na prípravu a skvele padnú do vášho jedálnička.
- Vysoký obsah bielkovín
- Nízky obsah tuku a sacharidov
- Nízky obsah sodíka
- Bez pridaného cukru
- Rýchla a jednoduchá príprava
Nutričné hodnoty | 100 g | 87 g |
energia | 375 kcal | 326 kcal |
tuk | 7,5 g | 2,6 g |
z toho saturovaný | 2,9 g | 2,6 g |
sacharidy | 48 g | 42 g |
z toho cukry | 5,8 g | 5,0 g |
vláknina | 8,0 g | 7,0 g |
Bielkoviny / proteín | 24,4 g | 21,2 g |
soľ | 0,08 g | 0,07 g |
zloženie:
Čokoláda-višňa: ovsené vločky (72%), Gusto proteín-amino Blend (srvátkový proteínový koncentrát, L-izoleucín, L-leucín, L-glutamín, L-arginín HCl, L-valín, L-citrulín, sušené odstredené mlieko), čierna čerešňa kusy kyslá čerešňa kusy, kakaový prášok, látka zvýrazňujúca chuť (glycín), palmový tuk, aróma, zahusťovadlo (karboxymetylcelulóza sodná), emulgátor (sójový lecitín), soľ, vanilín sladidlá (sukralóza, steviol glykozidy)
Jablko-banán: ovsené vločky (72%) , gusto proteín aminoetyl blend ( srvátkový proteínový koncentrát , L - izoleucín, L -leucin , L - glutamín , L - arginín HCl , L -valin , sušené odstredené mlieko ), banánovej kúsky , kúskov jabĺk ( obsahuje konzervačný prostriedok : oxid siričitý ) , zvýrazňovač chuti ( glycín ) , palmový tuk , príchute , zahusťovadlá ( karboxymethylcelulóza sodná ) , kyselina ( kyselina citrónová ) , soľ , sladidlá ( sukralóza , steviol- glykozidy ) , farba ( tartrazín * ) . * Tartrazín : Môže mať nepriaznivý vplyv na aktivitu a pozornosť detí.
skladovanie: Uchovávajte dobre uzatvorené na suchom mieste pri teplote 5-25 ° C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70%, mimo dosahu zdrojov tepla a priameho slnečného žiarenia.