V spolupráci s blogerkou Eliškou ( @fit_style_with_eli ) vznikla maková zmes na palacinky , ktorá stačí jednoducho zmiešať s vodou, osmažiť na panvici a výborný pokrm je na svete . Je plná kvalitných bielkovín - srvátkovým proteínovým izolátom (WPC), takže skvele zasýti a nehrozí pocit hladu. Podarilo so zachovať jemnú chuť cesta . Kúsky zrniek maku a sušeného citróna doplnia chuť celej zmesi. Obrázok je iba ilustračný.
ZLOŽENIE MAKOVEJ PALACINKY :
38% proteín ( srvátkový koncentrát/ syrovátkový koncentrát), celozrnná ovsená múka / múka , sušené vaječné bielky/bielky , mandľová múka /múka, 10% mak/mak, sušený citrón/citrón, vanilka extrakt BOURBON MADAGASCAR
NÁVOD NA PRÍPRAVU
50 - 100 g zmesi zmiešame s 100 ml vody a usmažíme 2 minúty na panvici po oboch stranách - odporúčame na kokosovom oleji.
KRAJINY PÔVODU: Česká Republika
NUTRIČNÉ HODNOTY NA 100 G - NATURAL
Energia / Energia | 1 741 kJ / 416 kcal |
Tuky | 15,9 g |
z toho nasýtené / nasýtené mastné kyseliny | 2,6 g |
Sacharidy | 23,1 g |
z toho cukry | 5,9 g |
Vláknina | 3,7 g |
Bielkoviny / Bielkoviny | 45,6 g |
Soľ / Soľ | 0 g |
UPOZORNENIE
Výrobok môže obsahovať stopy škrupinových plodov.
Výrobok obsahuje laktózu.
Nevystavujte slnečnému žiareniu.
Skladujte do teploty 25 ° C a relatívnej vlhkosti 70%.
Minimálna trvanlivosť do: viď. zadný časť obalu.
Alergény sú zvýraznené tučným písmom.