- bez lepku1
- bez laktózy2
- zdroj diétnej vlákniny
- bez pridaného cukru3
- obsahuje ryžovú a ovsenú múku
- s erytritolom
- Tým, ktorí chcú doplniť a zvýšiť príjem vlákniny.
- Milovníkom sladkých piškótových tort, ktorí však vedú zdravý životný štýl.
- Tým, ktorí hľadajú bezlepkovú múčnu zmes.
- Tým, ktorí chcú pripraviť piškótovú tortu bez pridaného cukru.
- 163 kcal
- 4,5 g tuku
- 36 g sacharidov
- 4,6 g vlákniny
- 12 g bielkoviny
Zmes na pečenie na domáce piškótovú tortu bez lepku a bez laktózy
Sponge Cake Baking Mix od výrobcu BioTechUSA je zmes na pečenie bez lepku1 a laktózy2 na prípravu lahodnej domácej piškótovej torty. Základnými prísadami zmesi na pečenie sú ryžová a ovsená múka obohatená o bambusovú vlákninu pre vyšší obsah vlákniny. Pre vyšší obsah bielkoviny zmes obsahuje hydrolyzovaný proteín a jej príjemne sladkú chuť tvorí pridaný erytritol, výsledkom čoho je produkt, ktorý je nielen bez obsahu laktózy a lepku, ale aj bez pridaného cukru3.
1Bez lepku podľa nariadenia EÚ.
2bez laktózy: <0,1 g laktózy/100 g
3Obsahuje prirodzene so vyskytujúce cukry.
1,2,3 Hotový výrobok spĺňa príslušné tvrdenia (bez lepku, bez laktózy, zdroj vlákniny, bez pridaného cukru), ak ich spĺňajú aj posypové potraviny na povrchu / náplň.
Komu odporúčame zmes Sponge Cake Baking Mix
Čo obsahuje jedna porcia zmesi Sponge Cake Baking Mix
Výživové údaje na 100 g hotovej piškótovej torty*:
*Pripravené podľa odporúčaného použitia.
Podobne ako všetky výrobky od výrobcu BioTechUSA je aj zmes Sponge Cake Baking Mix zložená z bezpečných a starostlivo vybraných zložiek.
Odporúčané dávkovanie: Suroviny na prípravu jednej piškótovej torty: 200 g zmesi na pečenie, 50 ml vody, 3 vajcia veľkosti M, štipka soli.
Oddeľte žĺtky od bielkov, do bielkov pridajte štipku soli a vyšľahajte ich metličkou alebo mixérom, žĺtky rozmiešajte s 50 ml vody. Polovicu zmesi na pečenie vmiešajte do žĺtkov, potom opatrne pridajte polovicu ušľahaných bielkov tak, aby ste neporušili penu. Potom pridajte druhú polovicu zmesi na pečenie a nakoniec aj zvyšnú penu z bielkov. Testo nalejte do tortovej formy s priemerom 20 cm vyloženej papierom na pečenie alebo do silikónovej formy a pečte v rúre predhriatej na 180 °C (alebo v teplovzdušnej rúre na 150 °C) približne 35–45 minút.
VAROVANIE: Konzumácia tohto výrobku nie je náhradou pestrej vyváženej stravy a zdravého životného štýlu. Pri nadmernej konzumácii môže mať preháňavé účinky.
Ako skladovať Dôkladne uzavretý výrobok skladujte na chladnom a suchom mieste. Po otvorení spotrebujte do 6 mesiacov.