Hydrolyzovaný vaječný EGG albumín je ideálnym zdrojom všetkých esenciálnych i neesenciálnych aminokyselín v optimálnom pomere, ktorý zaisťuje ich dokonalé využitie pri tvorbe svalovej hmoty.
zloženie: Vaječný Egg albumín, stearan horečnatý E470b.
energia | 1377 kJ / 324 kcal |
bielkoviny | 81 g |
sacharidy | 0 g |
Z toho cukry | 0 g |
tuky | 0 g |
nasýtené masť. kyseliny | 0 g |
sodík | 0 g |
vláknina | 0 g |
kyselina glutámová | 105,4 mg |
leucín | 68,2 mg |
valín | 55,5 mg |
alanín | 49,6 mg |
phenylalanine | 47,0 mg |
treonín | 36,4 mg |
prolín | 31,0 mg |
glycín | 27,9 mg |
histidín | 18,6 mg |
kyselina asparágová | 82,2 mg |
serín | 55,5 mg |
lyzín | 51,2 mg |
arginín | 47,0 mg |
isoleucín | 43,4 mg |
tyrozín | 31,8 mg |
metionín | 30,2 mg |
cysteín | 21,7 mg |
tryptophan | 13,2 mg |